شرکت توسعه تجارت و فناوری تارا در ارزیابی صورت گرفته از سوی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (وزارت صمت) موفق شد جایزه کسب و کار برتر سال ۱۴۰۳ را دریافت کند.
این جایزه، ۲۴ مهرماه، در رویداد «روز ملی تجارت الکترونیک» که همکاری سازمان اینماد و وزارت صمت در محل همایشهای کتابخانه ملی باغ کتاب برگزار میشود، به تارا اهدا شد.
اهدای تندیس و لوح تقدیر به تارا به عنوان یکی از شرکتهای پیشرو در حوزه تجارت الکترونیکی، در کنار چند شرکت فعال دیگر در این حوزه، صورت گرفت و شهاب احمدی، مدیر فنی تارا، این جایزه را به نمایندگی از مدیرعامل دریافت کرد.
پنل گفتگو؛ نقش زیستبوم تجارت الکترونیکی در تحقق برنامه هفتم توسعه
در این رویداد پنلی با عنوان «نقش زیستبوم تجارت الکترونیکی در تحقق برنامه هفتم پیشرفت» برگزار شد و طی آن حامد قنادپور (مدیرعامل تارا) محمد خلج (مدیرعامل اسنپ) سادینا آبایی (رییس کمیسیون فاوا اتاق بازرگانی) و حسین سجادی نیری (رییس هیات مدیره انجمن سرمایه گذاری خطرپذیر) به بیان دیدگاه هایشان پرداختند. مدیرعامل تارا، در پاسخ به سوالی درباره تجربیات و سوابقش در دانشگاه به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه از منابع انسانی مستعد در حوزه دیجیتال و اقتصاد در دانشگاهها، تاکید کرد: «برای دستیابی به چشماندازهای بزرگ در این حوزه، باید به تقویت توانمندیهای منابع انسانی پرداخت و از زیرساختهای اینترنتی و فناوریهای نوین بهره برد.»
وی با اشاره به بخش جوانههای این رویداد، از حضور دانشآموزان و نوجوانان نوآور در حوزه تجارت الکترونیک اظهار امیدواری کرد و خواستار پذیرش نسل z و استفاده از پتانسیل فوقالعاده این افراد در صنعت اقتصاد دیجیتال شد.
او همچنین به اهمیت افزودن روح فناوری در همه لایههای قانون هفتم توسعه اشاره کرد.
دکتر قنادپور در بخشی از این پنل، ترویج تجربههای موفق و برندهای ملی را ضروری دانست و از مقامات دولتی و صدا و سیما خواست تا نقش فعالتری در معرفی این برندهای ملی ایفا کنند.
نقش تارا در توسعه تجارت الکترونیکی
شرکت تارا، به عنوان یکی از بازیگران اصلی حوزه تجارت الکترونیکی، نقشی حیاتی در توسعه این بخش داشته است. این شرکت با رویکردی نوآورانه در ارائه خدمات متنوع و دیجیتالی، سهم قابل توجهی از بازار تجارت الکترونیکی را به خود اختصاص داده است. تارا با استفاده از فناوریهای پیشرفته و به کارگیری تیمهای مجرب، به ویژه در حوزه زیرساختها و منابع انسانی، به یکی از نمادهای موفقیت در این صنعت تبدیل شده است. از جمله دستاوردهای مهم تارا، فراهمسازی بستری مطمئن و بهینه برای انجام معاملات الکترونیکی است که به بهبود تعاملات تجاری کمک شایانی کرده است.
پیش از این نیز در همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات که شهریور ماه امسال در جزیره کیش برگزار شد، تارا به عنوان تنها برگزیده بخش کسب و کارهای فراگیر دیجیتال، شایسته تقدیر شناخته شد.
شرکت توسعه تجارت و فناوری تارا در سال ۱۳۹۹ فعالیت خود را با توسعه اپلیکیشن پرداخت اعتباری آغاز کرد و اکنون بیش از ۳ میلیون کاربر از ۴ سرویس «کیف پول الکترونیک»، «کیف اعتبار خُرد»، «اعتبار سازمانی»، «بُن کارت سازمانی» بهره میبرند.
5 پاسخ
به جرعت میتوانم بگویم در این سالها تنها اپلیکیشن بوده که بدرد و نیاز قشر زیادی از جامعه خورده است در شرایطی تارا به کمکم امد که هیچ بانک و موسسه کمکم نکردند حتی بانکی که بیست سال حساب دارم عاجز از یک وام بودند چون بانکها سیاستشان بر این است پول بانک از پولداران وام هم مال پولدارها .اگر غیر این بود که اینقدر اختلاس کثافتکاری نمیشد.درود به شرف تارا همیشه دعاگو هستم.
سلام من تازه عضو خانواده تارا شدم برای خرید آنلاین احتیاج به شماره کارت و سی وی وی 2 داره ر صورتیکه کارتی صادر نمیشه
سلام دوست عزیز. هنگام خرید از بالای صفحه کارت اعتباری خودتون رو انتخاب کنید. در صورتی که مبلغ خرید شما بیشتر از مبلغ اعتبارتون باشه به درگاه پرداخت منتقل میشید و ازتون مشخصات کارت میخواد.
سلام. برای خرید آنلاین احتیاج به کارت هست
سلام دوست عزیز. خیر. خرید با تارا کاملا از طریق کارتهای غیرفیزیکی داخل اپلیکیشن انجام میشه.